Turnikety a turniketové systémy do škol

Turnikety a turniketové systémy do škol

Turniket vrátí záškoláky do lavic

Turnikety známe všichni z obchodů, veřejných WC, zoologických zahrad nebo letišť. Že byste takový turniketový systém ve škole nečekali? Přitom je jeho použití na takovém místě logické. A dává smysl zejména ze dvou důvodů:

  • Díky turniketovému systému budete ihned vědět, kolik žáků přišlo do školy a zpětně automaticky informovat rodiče, zda je jejich dítě ve škole nebo šlo za školu. 
  • Vstupní turniket kontroluje každého, kdo vchází do budovy školy. Zabráníte tak vstupu neoprávněných osob, neboť turniketem bude moci projít jen držitel čipu či lidé, kteří zadají správný vstupní kód.

Záškoláci tak již před svými rodiči nezatají, že nebyli ve škole. Turnikety také navíc dokáží velice snadno odhalit pozdní příchody těch, kteří zaspali nebo se po cestě do školy loudají.

Moderní vstupní turnikety jdou s dobou

V současné době je na trhu řada moderních turniketů, jež zaujmou nejen svými funkcemi, ale i vzhledem. Oblíbeným modelem jsou otočné turnikety tříramenné s řadou vylepšení, doplňky a zajímavými funkcemi. Sami se můžete přesvědčit v naší nabídce, jak dobře vypadá například turniket TRISTAR 303 s naváděcími piktogramy s možností jednosměrného nebo obousměrného provozu.

Pokud dáváte přednost elegantním vstupním turniketům, podívejte se na řadu turniketů Speedgate. Díky nim bude vstup do vaší školy vypadat moderně až futuristicky a žáci si je velmi oblíbí. Tyto turnikety se neotáčí jako tříramenné (tripod) typy, ale využívají inovativní pohon a otevírání či vyklápění vstupních křídel. Ve spojení s kombinací použitých materiálů jde o skutečně moderní reprezentativní zařízení. Zejména vstupní turniket Speedgate DNG460 stojí za pozornost – jeho otevření trvá pouhou vteřinu a za minutu jím může projít až 40 osob.

Odolnost je druhé jméno našich turniketů

Samozřejmě si uvědomujeme, že turniket ve škole bude podroben důkladné zkoušce své odolnosti. Nemusíte se ale obávat, že by neobstál. Naše zařízení mají robustní konstrukci, která je uzpůsobena i pro případy nešetrného zacházení. A pokud se i přesto obáváte o kondici vstupního turniketu, můžete zvolit celokovovou variantu z broušeného nerezu, jako je například TRISTAR DUO.

Technologie turniketových systémů

A jak bude probíhat samotný vstup do budovy? Bavíme se o žácích a studentech, takže přístupový systém musí být co nejjednodušší. Čipy v klíčenkách jsou ideální metodou přístupu – jsou odolné a jakou součást klíčů nejsou tak náchylné na ztracení. Občasné návštěvníky lze řešit kartami nebo jsou vpuštěni obsluhou vrátnice. Výhodou našich vstupních turniketů je konfigurovatelnost, můžeme upravit jejich parametry přesně podle vašich požadavků, ať už se bude jednat o rozměry či funkčnost.

Máte zájem o turnikety na vstup – ozvěte se nám

Zaujaly vás naše turnikety? Chcete vědět více o vstupních turniketech a jejich ceně? Kontaktujte nás s jakýmkoliv dotazem, rádi vám poradíme, upřesníme parametry našich produktů nebo navrhneme odpovídající řešení turniketového systému. Můžete využít i náš poptávkový formulář.

Close icon

Poptávka nebo dotaz